PavvoUKnow

Alla inlägg under juli 2011

Av Paulina - 5 juli 2011 10:46

Heej Heej läsare ! Det är inte god morgon ! elr är det god morgon ? för mig så kanske det är morgon för att jag vaknade 10 ! vad ska ni göra idag då ? Blir väl att stanna hemma några timmar sen dags att dra till Farfar och farmor ! Men nu så börjar jag faktiskt ha tråkigt !!Ja det är sant ! jag börjar får jäkligt tråkigt och jag ska typ göra någonting senare men det tar typ tid tills gästerna kommer ! vill typ komma lite innan gästerna ! Men vad ska jag hitta på så länge ?vill nån komma med förstag kanske ??????? SNÄLLA kommentera lite mera ! skriver novell om jag vår 3 kommentarer till ! 3 kommmentar är så himmla lite !!

Men jag ska snart ta och cykla till Farmor Och farfar ! Gästerna åker snart hemmifrån !!

men snart så ska jag dra ! Ska käka hemma och sen cykla om det inte är för dåligt väder !

Men ses kanske senare ! Gör kanske en mobiluppladdning ! får se !


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid

Av Paulina - 4 juli 2011 19:29

Heeej Heej läsare ! nu så börjar dagen lida mot sit slut och snart är det lägg dags !

Jag sitter på min Hotmail och fixar min kalender lite ! Vill ju ha påminnelse när nogonting händer ! vill du inte det ! Men men !! Ska kolla på en serie och sen så ska jag gå och lägga mig ! Snart så kommer hon till SVERIGE !!! äntligen ! hon kommer på måndag men vi får se när vi träffas ! ska ta några bilder då ! ska försöka iallafall !!! Hoppas att vi kommer komma på någonting kul att göra ! Jag kanske kommer bjuda på glass   elr vad ska jag göra ? vill ju att hon ska ha roligt och det kommer hon nog ha ! se om nån kompis känner igen henne ! Maddis gör nog det ! snackar så mycket om henne !!

Men nu så ska jag se mitt program !


XOXO // paulina darling föör alltid

Av Paulina - 4 juli 2011 11:22

Heej Heej ! Jag är förkyld och det är inte roligt , Vad ska man hitta på igentligen när man är sjuk ? Det blir väl att ta det lilla  lugna idag då ! Men snart så ska jag käka lite mat .

Men jag sitter iallafall ock chattar med världens bästa ! Världens bästa är ju Såklart JANITA

Och nu så har jag en bild på henne , elr rättare sakt många bilder på henne ! Ni får se alla fårutom en bild !!

Bilderna på Janita kommer här :

  Janita är världens bästa och här är första bilden på henne ! jag tog denna bild från fb och redigerade bilden sen på Pizap.com det är en redigerings-app på fb !   Jag ville bara göra en sån här bild för att visa hur mycket jag saknar och älskar henne ! Hon tillhör släkten så man älskar ju sin släkt

  Ett litet stav fel ! Det ska stå I'ts nice to se nice men jag glömmde T:et som ni ser !

Men det var lite bilder på Janita !! Men snart så ska jag göra lite saker tror jag


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid !

Av Paulina - 3 juli 2011 12:00

Heej Heej läsare ! Idag så ska jag till min pappa , men jag vet ej när !! Jag somnade igår kanske vid 12 för att vi hade gäster här och dom skrattade och pratade så högt så jag kunde inte sova . Medans en anna börjar snarka och vända på sig så ligger man själv och bara vrider och vänder på sig ! Men så vaknade jag 10 på morgonen för att det var nån ( alltså mamma ) som gick och väckte mig när hon vaknade och så  ! men vi får se när jag lägger in nya bilder men här kommer nya bilder för er :

  Headern gjord av Matilda B ! Tack så mycket Matilda      Tror att det var Vasa Skeppet ( tagen på Vasamuseet )   När vi skulle åka djurgårdsfärjan tillbaka till stockholm ( alltså från grönan till själva stan ) Men vi var ej på grönan , vi var på vasamuseet .   En suddig bild på någonting xD kommer ej ihåg vad det var !   Insane på grönan ( vi väntade på färjan )

  En blomma i fjärilshuset ( vi hade Elevens val så hade jag huvudstadsrunda och då så fotade jag den här bilden )

  Lite ljust för min sötis ? Sötis = Kusin   Här sitter Farfar och gabbe   


Ni kan få mera bilder senare ! Men nu så ska vi snart äta ! Det kommer ta tid för att vi ska äta pizza idag ! Gött i gött  

Kommer göra slut på alla bilder så jag lägger ej upp alla nu !


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid   

  

Av Paulina - 2 juli 2011 21:37

Heej Heej läsare ! Jag såg att jag hade gjort 7 inlägg och endå så har jag bara 1 fråga  och bara bloggar i 2 dagar  . Men nu så tänker jag bjuda på lite av mig själv och det är jag som har tagit bilderna med min kamera !!

  ska sova så det blir mer bilder imorron !


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid

Av Paulina - 2 juli 2011 16:57

Heej Heej läsare ! Nu så är jag tillbaka från farsta centrum . Ja det var jätte kul !

Köpte 5 linnen och 4 tröjor ! Från Cubus så köpte jag 4 linnen och från gina tricot så köpte jag 1 linne och 4 tröjor ! Det var faktiskt kul ! Visar bilder senare .

Hm.. Vad mera ska man säga ? Jo jag kan passa på att skriva att vi åt ju på stan och det blev Sam & co jag tog vuxen meny köttbullar med potatismos och lingonsås med en sås   Melissa tog barn meny och samma mat som jag ! Mamma tog en sallad med kycklingfile med keso och tomater m.m , Hanna är vege så hon tog en vege pyttipanna med röbetor och ägg !

Gott ! Dagen var rolig och jag hoppas att dagen fortsätter så här bra !

Och så ska ni veta en sak !

Mitt liv är mitt inte ditt !! ( det är mitt motto )


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid !

Av Paulina - 2 juli 2011 11:15

Heeeeej läsare ! Snart så drar jag , mamma och Melissa till Farsta ! Jag tänkte handla min klänning och så tänkte jag handla lite tröjor och kanske nya shorts ( har kanske 2 stycken men man kan aldrig ha för mycket av någånting ? elr ? ) men vi får se vad jag handlar för någonting ! Kanske lägger upp bilder ! Bara kanske !!

Men mamma ska bara fixa sig och sen så ska vi åka ! ( det är en bit dit så vi ska åka bil dit )  och så ska vi äta mat nere på stan ( inte mamma )   .


Xoxo // Paulina darling Föör alltid   

Av Paulina - 2 juli 2011 09:07

God Morgon allihopa ! Idag så ska jag och mamma iväg och shoppa i farsta  

Ja men jag har märkt en sak : Att klänningen jag vill ha finns men inte i den färgen jag vill    hahah men jag hoppas att jag kanske kan köpa den i en annan färg endå !! Men nu så ska jag äta frukost och sen så ska jag duscha , det är nog bäst det ! Men nu så ska jag äta frukost !

Jag ska starta en fråga stund och den börjar idag ! Skriv eran fråga i kommentarer i detta inlägg så svarar jag på dom på fredag !

Dagens låt :

Jag tänkte lägga ut dagens låt och det gör jag nu !

Eric Saade - Popular  

Deet är min favvolåt , Har en bättre låt men det fanns ingen bra version av den låten xD


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid

Presentation


Hej Hej!
Jag är 13 år och går på blombackaskolan! På fritiden så gillar jag att dansa , sjunga och spela teater.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag börja skriva noveller ?
 Ja såklart !
 Nej!
 Aldrig !
 Snälla några bra ?
 Om justin bieber såklart !
 Om Eric Saade såklart !

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

LoL

Chrome Pointer

Bloggerfy


Ovido - Quiz & Flashcards