PavvoUKnow

Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Paulina - 19 juli 2011 17:00

Heej Heej läsare ! När ni läser detta inlägg så sitter jag förmodligen på flygplanet med mamma ! Vi är på väg till finland med flyg  .  Om nån halvtimme / timme så är vi framme och då så är jag med janita hela kvällen och hela veckan ut . Jag tänker hoppar studsmatta när vi är där , och så ska Janita lära mig fota och redigera bilder ( hoppas jag )? Jag ska ha jätte roligt denna vecka och jag är med världens bästa så ingeting kan gå snett !! Elr ? Men imorgon så kanske vi ska bada , om vädret tillåter det . Men snart så kan vi bada direkt på morgonen ( precis när vi ätit frukost )!! vi får se vad vi hittar på ! Hittar ingen bild på henne på min data ! Men det ska jag snart fixa , ska ta en från facebook   .

På torsdag så ska vi till Tarvaala och sova i en stuga , sjön är bara några meter bort från stugan. Sen på fredag så så ska vi till Tuuri , Det är finland's största by butik så det är massor med affärer och det betyder shopping !! Vi kommer förmodligen åka hem på lördag så då kanske jag uppdaterar bloggen igen men vi får se ! Ska fråga Janita om vi kan ta bilder och att jag kan lägga in det på min blogg ! Hoppas jag får men jag tror det för att hon har sakt att jag får ! ( tog en bild från hennes blogg , allt står på finska . Men jag frågade först om jag fick lägga in den och då så sa hon ja så jag la in den på min blogg ) min gamla blogg!

Men nu så kommer jag ej på vad jag ska mera skriva men det får väl bli ett inlägg när jag är där !!! Men hoppas inte besvikna om jag inte bloggar under veckan för att då så kommer jag ju göra längre inlägg och det är ju som en BILDBOMB  !! för att då har jag ju tagit massor med bilder   ( hoppas jag iallafall )  För bara nån vecka sen så längtade jag till det här , och nu så händer allting och då kan jag knappt sitta still Haahah xD


Hoppas ni har det bra där hemma i sverige !!!


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej Hej!
Jag är 13 år och går på blombackaskolan! På fritiden så gillar jag att dansa , sjunga och spela teater.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag börja skriva noveller ?
 Ja såklart !
 Nej!
 Aldrig !
 Snälla några bra ?
 Om justin bieber såklart !
 Om Eric Saade såklart !

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

LoL

Chrome Pointer

Bloggerfy


Ovido - Quiz & Flashcards