PavvoUKnow

Alla inlägg under juli 2011

Av Paulina - 12 juli 2011 11:14

Heej Heej läsare ! Just nu så är pappa och spelar golf och jag sitter här och har ingeting att göra , förutom att jag har högtalare så lyssnar jag på musik ! kommer lägga upp Daagens låt oxå . Vet redan vilken låt jag ska lägga upp från youtube ! Man håller lixom på att hoppa i takt med musiken ! hahaah xD snart så kommer man väl på en hel dans till det    . men nu så har jag ingeting att göra ( serious ?? ) men snart så ska jag ner på stan och kanske köpa ett par högtalare jag kollade på igår på klas ohlson ?? får se om jag köper den idag ( kanske nu elr efter finland ?? ) Men nu så har ni fått en uppdatering av mig och jag ska göra lite saker !!


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid !!


P.s : Det har hänt någonting med själva youtube så jag får ej upp någon video så det blir någongång när det funkar !

Av Paulina - 11 juli 2011 20:50

Heej Heej läsare ! Jag saknar Janita så himla mycker nu och snart så ska hon och jag träffas ! Innan vi åker till Finland alltså ! Hon är i sverige just nu och stannar i ungefär 1 vecka innan dom åker tillbaka till Finland och sen så kommer Jag och Mammsen till dom , Det ska bli lite spännande fakriskt att träffa henne   . Vi ska sms med varandra så kommer hon till mig istället för att åka till Hennes mamma's moster , hon tycker det är trråkigt där xD ( hihihi ) ! Men det passar ju bra att hon kommer och ser mig nån timme innan dom kommer åka hem och så !!

Men nu så sitter jag bara här och har kanska tråkigt ! Vad ska man hitta på ??  Hm.. Jag kommer på någonting men nu så ska jag läsa andra bloggar och så ska jag förstås packa ! har typ ingenting att packa ännu för att nästan allting ligger i tvätten och måste tvättas xD meen men !

Men nu så ska jag kolla vilka kommerntarer som har kommit in !!


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid   

Av Paulina - 10 juli 2011 14:30

Heej Heej läsare ! nu så håller fotbolls vm damer på ,

Av Paulina - 9 juli 2011 09:52

good moorgon läsare ! kan ni kanske ge mig svar på varför statiken sjunger ? jag tror jag vet en annledning ! det är att det är sommarlov och få så är många på semester , alltså borta ! Men nog om statiken ! nu till någonting roligare !

Vattenkrig på gång !! Det är bara några timmar kvar tills vattenkriget ! kommer kanske mobilblogga när det snart är dags , men vi får se . Maddis kommer ner på stan också men det är senare ! men hon kommer med Leon så hon kommer inte vara med ! hon kommer och vänta på mig , kanske ta en glass ! men efter att alting är klart så ska jag & maddis äta lite glass , MUMS ! Men nu så ska jag äta frukost och sen så blir det ner på stan ! Man vill vara i god tid ditt så man får armband , men man får det halv ett !! Men nu så ska jag göra mig redo med min vattenpistol ! Kul Kul , hoppas det blir nästa år också ! Då kommer jag igen ! det är så kul , en så länge !!


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid !!

Av Paulina - 8 juli 2011 13:04

Heej Heej läsare ! idag så har jag varit på stan och det var kul ! Jag köpte bara 2 böcker som vekade kanska spännande !  Böckerna heter Som om ingeting och Här ligger jag och blöder !

Den boken som heter Här ligger jag och blöder har vunnit agustipriset ( vet ej hur man stavar och jag orkar ej kolla )  men det boken har iallafall vunnit ett pris   . Den andra boken som heter Som om ingeting läsr jag nu ! den är kanska tråkig i början men sen när man kommit en bit in i boken så är den bättre !  Men nu så ska jag skriva om någonting roligare ! Nämligen :

Sveriges största vattenkrig på gång !

Förra året så var det sveriges största vattenkrig för första gången och då så var södertälje störst med vattenkriget men sen så gjorde man det nån annan stans i sverige och då så var man 4 tusen men nu så är det mera än 11 tusen som sakt ja till inbjudan !

såklart så kommer en DJ som spelar musik under dom timmarna man har vattenkriget ! Det ska bli så as nice att likxom bara vara där ! ska komma tidigt för man kanske inte får plats elr någonting , elr så får man inte ett armband för dom tog in 5 tusen armband man får men vi e 11 tusen som ska tydligen komma !

innan allting börjar så ska man få ett armband som sakt ! Ska bli toppen !

Glömde och nämna att brandmännen kommer ( några stycken med tankbilen så att vi kan fylla på våra vattenpistoler ) men det ska som sakt bli as nice !

Men nu så ska jag dra till maddis !


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid !

Av Paulina - 7 juli 2011 12:12

Heej Heej läsare ! Just nu så lyssnar jag på musik och har kul ! Skulle åka ner på stan men det blev inte så ! men aja , sitter iallafall och lyssnar på världens bästa musik ! som eric saade , jennifer lopez m.m . Diggar nästan alla musik men jag gillar mest Pop ! Men jag har typ inget mera att säga så jag lägger väl upp alla bilder nurå ! Men bilderna kanske inte är så bra ! På lördag så är det Sverige's Största VATTENKRIIG ! Såklart man gåår ! det börjar halv 1 och dom blåser i visselpipan klockan 2 ! ska bli jätte kul !

Här kommer bilderna :

             

Av Paulina - 5 juli 2011 22:02

      Heej Heej ! Här kommer bilderna ! Kommer kanske inte hinna alla endå !

Here are the photos :

       


  Im a Super Girl     en bild på en blomma ! Den är lyckad iallafall !!

  Obs !!

  Hallå är det någon där ??   en blomma i skolan ! var förbi där !   ååh en blomma !

Asså det kommer ta jätte lång tid att lägga upp alla bilder så jag gör det i olika omgångar !

bilderna kan komma i repris men det gör väl inte någonting ? Men iallafall så får jag göra det endå !


Xoxo // Paulina Darling Föör alltid !

Av Paulina - 5 juli 2011 20:56

Heej Heej läsare ! Idag så har jag varit med maddis ! vi var typ senare för ayy hon har scanias idrottskola så hon slutade klockan 3 ! Men jag och maddis var runt i området och fotade ! Men här kommer bilderna ! Finns bilder som jag inte kommer lägga text på för att det tar för lång tid !

Här kommer bilderna   yees box vad kuul !   du hoppade ju för tidigt !   lebbigt   look at my hair   wii hoo


Hinner inte lägga upp alla bilder men jag kommer göra det i nästa inlägg ! Dom bilderna jag laddade upp nu kommer oxå finnas med så ni ser vilket inlägg !


Xoxo // Paulina Darling FÖÖR ALLTID

Presentation


Hej Hej!
Jag är 13 år och går på blombackaskolan! På fritiden så gillar jag att dansa , sjunga och spela teater.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag börja skriva noveller ?
 Ja såklart !
 Nej!
 Aldrig !
 Snälla några bra ?
 Om justin bieber såklart !
 Om Eric Saade såklart !

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

LoL

Chrome Pointer

Bloggerfy


Ovido - Quiz & Flashcards