PavvoUKnow

Alla inlägg under januari 2012

Av Paulina - 20 januari 2012 21:14

Heeeeejsan alla Underbara & Roliga läsare !

Då så är vecka 2 ( skolvecka ) slut och det har varit en kanska rolig vecka och så ... Vi åkte skridskor i onsdags och vi fick åka ganska liten stund ( 45-50 min ) så vår idrottslärre ska boka en till tid till oss på morgonen typ på tisdag eller onsdag   Vi är världens bästa klass som får åka 2 gånger ( hihih vi är den enda klassen som åker 2 gånger   )

Idag så var jag och Paulina M på stan och gick runt lite och just nu så sitter jag på Maddis dator eftersom min är helt jag vet inte vad för jag har ju inge INTERNET !!! Ganska irriterande ! Men sitter här med världens bästa maddis .

    Detta är Världens Bästa Maddis !! Du är är allt jag har gumman  

Men imorgon så blire fullt upp !!

- Först så ska vi upp jävlit tidigt till Ridskolan

- Stanna en stund på Ridskolan kanske till 1 eller nåt .

- Vi får skjus ( stavning.) av Pm.s mamma till Månskensrinken för det är allmänsåkningen

Sen så åker vi typ tills det tar slut ( tiden rinner ut ) !!

Men nu så ska jag & Maddis se på lite film och käka chips o dricka cocacola !!


Xoxo // Paulina Darling Föör Alltid !!

Av Paulina - 15 januari 2012 17:51


Halloj Alla läsare ! Idag så kom jag hem till pappa typ kvart över 10 för att mamma skulle ju jobba idag så vi skulle komma iväg så fort som möjligt men vi kom iväg typ vid fem i 10 ( tar typ 15-20 min från mamma ) så jag kom hem och gick sen till Farmor och Farfar direkt jag kom hem för att jag skulle träffa Gabbe ( min sötis ) och när jag var typ några meter från Farfar & Farmor så kommer dom där sakta men säkert och då får jag hoppa in i bilen så länge ( en pytteliten bit ) och så !

Gick därifrån kanske vid halv 3 ! men skulle ju göra spanska läxa och sen så skulle jag göra annan läxa !

En sak jag tänker på nu är ! NÄR FANKEN HAR VI STUDIEDAG IGENTLIGEN ?? Asså vi började ju i tisdags och vi gick ju inte i skolan i måndags för att det var planeringsdag ! Men vi får hoppas att det är snart iallafall !!

Vet inte vad jag ska skriva mera men ....

Kommer ju bli dålig uppdatering under skolveckorna men jag ska försöka att blogga så mycket som jag hinner . Lovar er !


Xoxo // PAulina Darling FööR Alltid !!



Av Paulina - 13 januari 2012 17:48

Halloj Underbar läsare !

Nu så har första veckan i skolan passerat . Det har varit rolig men jobbigt !

Hatar verkligen matte på morgonen   Asså man är trött och sen att man ska använda hjärnan när man är trött !! Det är inte världens bästa sak att bara med i skolan på morgonen , No är också ett sånt ämne asså .

Asså vi började ju i Tisdags och då så hade vi idrott och då så hände det lite saker ( tar ej upp det på bloggen , men ... ) asså jag är så less på att man måste hålla på . Vet att jag är inte den perfekta smala tjejen som är populär . Jag är den söta tjejen som vet vad jag håller på med . Asså man kan tänka så att jag är 1 år äldre ( vi är typ 3 stycken som är det i klassen ) och man kan typ tänka att vi har mognat redan ( Jag har mognat men dom andra vete fan om dom har mognat för att vara 13 år  ) . Men sen så har vi haft So också , vi har fått en ny lärare eftersom att våran gamla So lärare byte skola att jobba på så har dom anställt en ny och hon säger att hon är sträng men jag tycker inte hon är sträng .. vi fick lära känna henne mera och hon gillar blå & röd ! men hon är färgblind . Men man kan ju faktiskt vara lärare ändå . 

Igår så skulle vi ha våran 3 timmars pass och när vi var på lunchrast så gick först några ner till Expitionen och frågade om lappen för ansökan om att byta skola och sen så gick alla och hämtade en ( alla tjejer i 6B iallafall ) och då så var det en fråga om vilken profil man ville ta och jag skrev såklart in MUUUUUUUUSIIIIIIIIIIIIK !! Music are my life , I can't be without music I most listen to music !!!!!!!!!!!!!!! Men jag skrev fel på lappen så jag gick och hämtade en ny idag och så tog jag med den till mamma och la den DIREKT i väskan så jag inte glömmer den hemma hos mamma . Ska lämna den på MÅNDAG på expitionen till Airi eller vad hon heter och så ska den skickas vidare till min blivande skola och få godkänt att jag får göra inträdes provet och då kommer jag förhoppningsvis få en folder där jag söker in till inträdesprovet eller det kanske inte behövs eftersom jag har fyllt i den lappen men vi får se vad som händer igentligen !!! Inträdesprovet kommer äga rum runt v- 8 och det är inte PÅ SPORTLOVET så det går på skoltid och vi har rätt att ta ledigt halvdag eller eftermiddag och såklart hela dagen !

Idag så skulle vi IGENTLIGEN till berättar ministeriet men när Christina ringde och fråga om det var rätt datum och hur vi skulle göra med lapparna ( föräldrarna fick skriva på så vi fick fotas ) men dom hade sagt fel datum till Christina så vi fick åka ner på stan i onödan men vi hade JÄTTE KUL endå på den korta stunden ! Vi skulle lixsom gå till Luna Gallerian och det finns en studsmatta vid lekplatsen så Teresa och Company och sen när vi skulle gå in till Luna så Hoppade en VUXEN på den där studsmattan också !!! Asså snacka om att vi skrattade ihjäl oss !! men lixsom Det är vad som har hänt idag    

Nu Fick ni ett räjelt ( stavning ) inlägg och kommer nog några korta inlägg !

men nu så vill Melissa ha sin dator och nu ska hon få den !!



xoxo // Paulina Darling föör Alltid !!!!

Av Paulina - 10 januari 2012 08:15

Halloj Läsare ! Idag så ska vi tillbaka till skolan ! Asså tiden har gått så snabbt tycker jag men faktiskt så har det varit skönt med jullov ! Det är typ jätte många veckor tills Sommarlovet börjar men så fort man har kommit in i vanan att gå till skolan så är det inte så långt till man har sommarlov ! Saknar att ha lov men skola måste man också gå i !! Sen efter Sommarlovet ( som det är långt kvar tills ) så ska jag till Rosenborgskolan ! Satsar på Musikklass + jag hoppas att jag klarar det där inträdesprovet ... men om jag inte gör det så blir det rosenborgskolan ( fortfarande ) men vanlig klass där eller kanske basketklass ?? Vem vet , har ju spelat basket för inte såå länge sen men sen så fanns det inget lag !! Men vi får se tills dess .... Det är typ 8 veckor kvar till inträdesprovet så man har gått om tid att välja !

Vad tycker ni ? Vad skulle ni ha valt ?


asså ibland så har jag längtat till skolan men nu vill jag bara att det ska vara sommarlov o Elevens Val för nåt av elevens val ska vi spela in våran CD-skivor + kören ska också vara med ( har musik + kören )

Xoxo // Paulina Darling Föör Alltid !

Av Paulina - 3 januari 2012 23:23

Hejhej läsare ! Igår så sov Juu Maddis över hos mig o vi vaknade halv 11 iallafall jag vet ej när Maddis vaknade men men .... Tror hon blev väckt av sin mobil ( för att den ringde ) men jag vet inte . Hon skulle ut med Vigo ( stavning ) hennes hund och sen så har inte vi varit efter det !? Vi får se om vi är imorgon men jag har fullt upp imorgon .... Ska göra lite saker som att städa rummet för det har jag inte gjort den här veckan ( började lite smått idag ) o sen så får vi se vad som händer ! Är ganska trött så jag ska nog sova nu , blir kanske att jag bloggar imorgon men jag vet inte om jag hinner ... Men vi får se .Xoxo // Paulina Darling Föör Alltid !P.s: bloggar från mobilen så kanske nåt stavfel !!??Adios

Av Paulina - 2 januari 2012 22:14

Hej Hej Bloggen ! Just nu så blir det ett kort inlägg men senare så ska ni få lite längre inlägg !

Som rubriken lyder så Sover maddis hos mig idag ( jag sov ju hos henne igår ) Så vi sover hos mig nu då ... Maddis tog med sin data nu o jag ligger i sängen o typ läser andras bloggar ! Om ni gillar romantiska berättelser så kan man ju läsa

jbieberstories.blogg.se !! Jätte bra Novellblogg med jätte bra noveller o långa inlägg i noveller !! Läs om ni gillar romantik .

Men nu så ska jag att göra ingenting o fortsätta att chilla !

Var på stan idag o shoppade för 100 kr på mitt presentkort ! ( Magtröja + Linne ) ska ha det sen när jag dansar !!


Xoxo // Paulina Darling Föör Alltid !

Av Paulina - 1 januari 2012 20:23


Halloj läsare ! Har fått ett uppdrag av maddis ! Att skriva att vi inte har ett liv ! hahhahaah säger jag bara !!!

Men jag skriver så här i stället ! Vi är sociala vi !! Vi har är såååå roliga !


xoxo // Paulina Darling Föör Alltid


P.s : Kommer nog några inlägg till ikväll !

Av Paulina - 1 januari 2012 19:25

Halloj läsare ! Just nu så sitter jag hemma hos maddis . Ska sova över hos maddis o imorgon så ska vi ner på stan vi ska shoppa lite och så ! ska shoppa lite för mina presentkort o sen så kanske köpa lite smycken m.m !

Hann inte göra så många Happy New Year bilder eftersom vi hadde gäster och sen så kom jag hem så sent eller tja ... inte så sent vi åkte kanske till Hammarbybacken vid 23:15 och åkte därifrån kanske 00:45 Så vi stannade inte så länge men f*n vilket jobb att komma upp för den jäkla backen ! När det är Nyår igen ( om typ 12 månader igen ) så tänker jag fira med pappa istället !

Här får ni dom bilderna som jag hann göra o sen så kommer lite andra bilder ! Det blir bra va ... ? Här kommer dom : Eller jag lägger ut alla bilder jag har lagt upp under 2011 !!

December 2011

   

         

November 2011  

             

Sommarbilder 2011 ( juli )

                                                                                                                                                                                               

Hittar inga mera bilder men det är över 100 bilder som ni får kolla på !

Jag o Maddis ska äta cheesecake men HON ORKAR INTE !! Palla att inte orka äta sånt !!


xoxo /// Paulina DArling Föör Alltid !

Presentation


Hej Hej!
Jag är 13 år och går på blombackaskolan! På fritiden så gillar jag att dansa , sjunga och spela teater.

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag börja skriva noveller ?
 Ja såklart !
 Nej!
 Aldrig !
 Snälla några bra ?
 Om justin bieber såklart !
 Om Eric Saade såklart !

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

LoL

Chrome Pointer

Bloggerfy


Ovido - Quiz & Flashcards